Verzending-, terugbetaling- en retourbeleid

Lees zeker ook de algemene voorwaarden.

Fysieke producten uit de webshop

Verzending

Fysieke producten uit de webshop worden enkel verzonden naar adressen in België en Nederland. Verzending gebeurt via een pakketjesdienst, tenzij anders overeengekomen na persoonlijk contact. Verzendkosten (indien van toepassing) worden verrekend bij de aankoop in de webshop.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om een correct adres door te geven bij de bestelling, indien dit niet gebeurt zal een mogelijk verloren gegaan pakket niet vergoed worden.

Levertijd

Producten die op stock zijn worden binnen de 3 werkdagen verzonden tenzij het expliciet anders wordt aangegeven op de website of productpagina. Je ontvangt het pakketje ten laatste 3 werkdagen daarna (doorgaans 1 of 2). De levering van je pakketje valt dus ten laatste 6 werkdagen na je aankoop.

Retour en terugbetalingen

Onbeschadigde producten kunnen retour gestuurd worden in hun originele onbeschadigde verpakking, met het oog op terugbetaling, zoals bepaald in de algemene voorwaarden. De koper kan ten laatste binnen de 14 dagen na ontvangst afzien van de verkoop. De retourzending gebeurt op kosten van de koper, de retourzending gebeurt ten laatste 14 dagen nadat de koper aangeeft van de aankoop af te zien.

Terugbetaling wordt geregeld via de originele betalingsmethode of op vraag van de klant via een andere overeengekomen betalingsmethode. De terugbetaling wordt zo snel mogelijk uitgevoerd en ten laatste 14 dagen na ontvangst van de teruggestuurde goederen in onbeschadigde en originele staat.

Retouradres:

Dóttir Travel – Anna Bernburg
Hoedhaarstraat 21/0106
9160 Lokeren
België