Wim Hof Method

Fundamentals workshop

WORD EEN BAD ASS ZEN IJSKONIJN

boost je zelfvertrouwen en stressbestendigheid

Toen ik in 2017 door een kleine IJslandse gletsjerrivier moest waden ontdekte ik – op onaangename wijze – de kracht van de koude. Midden in het water verstijfde ik en had ik geen controle meer over mijn lichaam en emoties. Achteraf begreep ik dat het een paniekaanval was. 

Zes maanden na deze gebeurtenis bleef ik 2 minuten rustig en kalm in een ijsbad tijdens mijn eerste Wim Hof Fundamentals workshop.

Wat me dat opleverde? Een kracht waarvan ik vergeten was dat ik ze had.

“A peaceful mind is a powerful mind”

Anna

Dóttir Experiences

Ondertussen zijn we 5 jaar en honderden uren aan opleidingen, boeken en ervaringen verder en wil ik graag deze kracht delen met jou.

De voordelen van de ademhalingstechnieken en de blootstelling aan de kou kan ik je leren in een onvergetelijke workshop van ongeveer 5 uur.

 Jep, dit is iets voor jou.

wil je investeren in:

❄️ Verbeterde weerstand

❄️ Je energieker en opgewekter voelen

❄️ Beter omgaan met stress

❄️ Beter omgaan met angst en uitdagingen

❄️ Verbeterde sportprestaties

❄️ Betere slaapkwaliteit

❄️ Meer focus en creativiteit

en schrijf je in voor één van mijn Wim Hof Fundamental workshops.

Tijdens elke workshop zorg ik voor:

▶️ Een mind-blowing ademsessie in groep

▶️ 1-op-1 coaching in het ijsbad: overwin jezelf en het ijs!

▶️ Een veilige omgeving voor ieders individuele proces

▶️ Inzicht in de wetenschap achter de Wim Hof Methode

Mis het niet: een epische herinnering, een mind-blowing ademhalingssessie én jezelf en het ijs overwinnen.

Per workshop kunnen er max. 12 mensen deelnemen om op die manier voldoende ruimte te laten voor ieders individuele proces en persoonlijke verhaal of situatie.

Geen voorgaande ervaring met koude of ademwerk? Perfect! Deze workshops werden specifiek ontwikkelt voor mensen zonder voorgaande kennis, hoewel ze ook interessant zijn voor mensen die al wat ervaring hebben.

Nog twijfels of vragen? Stuur me!

 Ik verzin dit niet 😉

 

Anna wim hof methode instructor

“Onvergetelijk was het zeker… En met een heel professionele ondersteuning van Anna. Niets moest, alles kon 🙂. En toen zat ik daar, tussen die ijsblokjes. Ik denk er nog vaak aan als ik in de kou door de stad fiets. Of als ik iets wil doen dat op het eerste zicht onmogelijk lijkt. 👍🏻”

Emke

Ik kan het alleen maar aanraden. Ik volgde de workshop en vond het over de hele lijn een fantastische ervaring. De uitleg en persoonlijke begeleiding van Anna doen je grenzen verleggen. Ik ben fan, van de Wim Hof Methode, van Dóttir Experiences en van Anna! Niet aarzelen. Doen!”

Kathy

“Ik had al lang zin om eens een ijsbad uit te testen om te zien wat het met me zou doen. En Anna was de perfecte persoon om me hiertoe te introduceren! Haar eigen verhaal werkt heel inspirerend en de hele dag word je klaargestoomd voor het grote moment: het ijsbad! Ik voelde me heel erg op mijn gemak terwijl Anna ons toch uit onze comfort zone haalde en ons goed begeleidde doorheen heel het proces. Ik kan haar zeker warm aanbevelen!”

Elisa

Geen moment dat past in jouw agenda?

Schrijf je onderaan deze pagina in voor mijn nieuwsbrief en komt als eerste de nieuwe data te weten.