OVER DÓTTIR EXPERIENCES

Ik ben Anna, opgegroeid in België met IJslandse roots. Via de Wim Hof Methode wil ik jou je innerlijke kracht en rust laten ervaren. Twee eigenschappen waarvan ik geloof dat we die allemaal in ons hebben, maar soms wat zijn ondergesneeuwd. Tijdens mijn workshops creëren we een omgeving waar die kracht en rust naar buiten kan komen. Wees dus super welkom, zoals je nu bent.

Ik krijg vaak te horen “ooh, niet moeilijk dat jij met ijsbaden bezig bent, het viking-zijn stroomt gewoon in je bloed!”, maar niets was minder waar.

Dat ondervond ik onverwachts toen ik met mijn vriend in 2017 door IJsland wandelde en we een kleine gletsjer rivier moesten trotseren. Midden in het water verstijfde ik en had ik geen controle meer over mijn lichaam. Achteraf begreep ik dat het een paniekaanval was.

Zes maanden na deze gebeurtenis bleef ik 2 minuten rustig en kalm in een ijsbad tijdens mijn eerste Wim Hof workshop. Ik voelde een kracht waarvan ik vergeten was dat ik ze had.

Anna

Dóttir Experiences

“A peaceful mind is a powerful mind”

 

De voordelen van de ademhalingstechnieken en de blootstelling aan de kou kun je leren in ongeveer 5 uur, daarna kan je er zelf mee aan de slag en kom je terecht in een motiverende community van gelijkgestemde mensen.
Hopelijk mag ik je binnenkort verwelkomen op een van mijn workshops!

“Onvergetelijk was het zeker… En met een heel professionele ondersteuning van Anna. Niets moest, alles kon 🙂. En toen zat ik daar, tussen die ijsblokjes. Ik denk er nog vaak aan als ik in de kou door de stad fiets. Of als ik iets wil doen dat op het eerste zicht onmogelijk lijkt. 👍🏻”

Emke

Ik kan het alleen maar aanraden. Ik volgde de workshop en vond het over de hele lijn een fantastische ervaring. De uitleg en persoonlijke begeleiding van Anna doen je grenzen verleggen. Ik ben fan, van de Wim Hof Methode, van Dóttir Experiences en van Anna! Niet aarzelen. Doen!”

Kathy

“Ik had al lang zin om eens een ijsbad uit te testen om te zien wat het met me zou doen. En Anna was de perfecte persoon om me hiertoe te introduceren! Haar eigen verhaal werkt heel inspirerend en de hele dag word je klaargestoomd voor het grote moment: het ijsbad! Ik voelde me heel erg op mijn gemak terwijl Anna ons toch uit onze comfort zone haalde en ons goed begeleidde doorheen heel het proces. Ik kan haar zeker warm aanbevelen!”

Elisa

Oh, by the way, ik geef ook reisadvies naar IJsland

Check mijn Dóttir Travel aanbod